O Nisha dnevnicima | Nisha Notebooks

BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU ZA NARUDŽBE IZNAD 350 KN

O Nisha dnevnicima

Svaki Nisha dnevnik izrađen je u potpunosti ručno, od 100% recikliranog papira.
Svaki je drugačiji i unikatan.

Zašto ih izrađujemo ručno? Jer vjerujemo prije svega u kvalitetu, u tradiciju i snagu ljudske kreativnosti i energije pri stvaranju.
Pri izradi pazimo na kvalitetu materijala i papira, na kvalitetu izrade i pazimo na svaki detalj pri izradi i svaki je naš dnevnik izrađen s puno ljubavi i pažnje.

Da bi vam ponudili nešto posebno i drugačije, za vas možemo izraditi personalizirani dnevnik, s vašim omiljenim citatom i/ili imenom na koricama dnevnika.

Što pokloniti danas, kad klikom miša doslovno u minuti možemo naručiti što god poželimo… ali što pokloniti da bude drugačije, luksuzno, personalizirano, posebno…
da osoba kojoj poklanjamo osjeti koliko nam znači… ove misli bile su nam nit vodilja kad smo stvarali Nisha poklon kutiju.
Što se nalazi u kutiji?
– personalizirani Nisha dnevnik
– bookmark izrađen od ručno rađenog recikliranog papira sa sjemenkama cvijeća, koji možete posaditi i pratiti njegov rast, koji simbolizira i naš osobni rast kroz zapisivanje
(u kutiji dobivate i upute za sijanje)
– elegantna metalna kemijska olovka zlatne boje (s refilom)
– personalizirano pismo
Sve to dobivate upakirano u fini crni papir s pečatom od voska, u crnoj kutiji sa satenskom mašnom, personaliziranom čestitkom ili čestitkom našeg dizajna.

Želimo vam da stranice vaših dnevnika budu ispunjene vašim kreativnim mislima, životnim ciljevima, nevjerojatnim idejama i predivnim trenucima.

Link text
hr