O nama | Nisha Notebooks

BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU ZA NARUDŽBE IZNAD 350 KN

O nama

Nisha priča započinje 2017.g, kada sam i sama krenula pisati svoju priču života.
Misao vodilja mi je bila stvoriti nešto posebno, drugačije, čime će svaki korisnik našeg dnevnika, zapisivanjem, utkati svakodnevno nit ljubavi prema sebi, ljudima oko sebe i proživjeti što više trenutaka u danu u zahvalnosti, svjesnosti, ljubavi.
Željela sam izraditi nešto posebno, čarobno i tako je nastao prvi dnevnik. Kasnije sam ga nadograđivali, dorađivala i danas je ovakav, jedinstven, poseban, dnevnik s dušom – kako ga često nazivate.
Dnevnik u kojem bilježeći lijepe trenutke, uspomene i svoje misli, ispisujete svoje životne priče, jer vjerujem da je svatko od nas poseban i da svatko ima svoju priču koja vrijedi biti zapisana. Život nam svakodnevno pokazuje da je svaki dan posebna prilika, da ne moramo čekati posebna prigode ili datume da bi sebi ili dragim osobama u životu iskazali ljubav, zahvalnost.

Jedna od osnovnih vrijednosti našeg brenda je kvaliteta, povjerenje i posebnost, jer kad kupujete Nisha dnevnik možete biti sigurni da je svaki drugačiji i unikatan, kao što je svatko od nas, da je izrađen od kvalitetnog recikliranog papira i kvalitetnih materijala. Da je svaki upakiran tako da već kad ga primite, osjećate se posebno.

Izradom personaliziranih dnevnika, individualnim pristupom svakom našem klijentu, želimo da se osjećate onako kako i zaslužujete, posebno.

Ljubav, ljepota, priroda i dizajn, ono je što nas svakodnevno inspirira, stoga smo proširili i našu kolekciju dnevnika, personaliziranih dnevnika, s inspiracijskim plakatima, čestitkama i inspiracijskim karticama s tjednim planerom.
Okružiti se dobrim ljudima, lijepim stvarima, biti dobri prema sebi i ljudima oko sebe, cijeniti svaki trenutak u danu, poruke su koje šaljemo svakim našim proizvodom, našim objavama i našom pričom.

n – natural
i – inspiring
s – seraphic
h – heartfelt
a – art

Sanja i Nisha tim

Link text
hr