ISKORISTI BRZU I BESPLATNU DOSTAVU ZA HRVATSKU ZA NARUDŽBE IZNAD 50€

Personalized notebook, made according to your wishes

Brend Nisha za vas može izraditi ručno rađene, unikatne i personalizirane notese, s logom i vizualom vaše tvrtke. Personalizirani notes može biti poklon za uzvanike na vašem eventu, vaše zaposlenike i njihove različite životne prigode, suradnike i poslovne partnere. 

Individualnim pristupom svakom našem klijentu, dajemo sve od sebe da izradimo poslovni poklon koji će biti u skladu s vašim brendom i poklon po kojem će vas se rado sjećati. Pri izradi posebnu pažnju posvećujemo svakom detalju i izrađujemo ih s puno pažnje i ljubavi.

Ono po čemu je Nisha notes poseban od svih na tržištu je da je svaki izrađen od 100% smeđeg recikliranog papira i ekološki prihvatljivih materijala, čime smanjujemo ekološki otisak i činimo dobro za prirodu oko nas.

Dizajn korica notesa izradit ćemo u boji kojoj želite i dizajnu koji je u skladu s vašim vizualima i samim brendom.

The importance of writing

Mnoge su dobrobiti pisanja, a svaki poduzetnik zna da bez bilješki, zapisivanja misli i ciljeva nema ni uspješnog poslovanja. Iako sve više danas koristimo podsjetnike u digitalnom formatu, koristimo razne aplikacija i slično, ništa ne može zamijeniti bilješku ili ideju zapisanu rukom u Nisha notes.

Inspirational cards

Svi znamo koliko je motivacija u poslu važna, a isto tako, koliko nam ona ponekad nedostaje. Bilo da se želite motivirati ili inspirirati, za to predlažemo  inspiracijske kartice s tjednim planerom za svaki radni prostor i kao dekoracija na vašem radnom stolu.

Na poleđini svake kartice nalazi se tjedni planer za zapisivanje važnih događaja danu ili zapisivanje kratkog podsjetnika ili ideje, odličan su odabir kao za poklon vašeg klijenta ili suradnika. U kompletu s karticama je i metalni mini stalak, ručne izrade. U kompletu se nalazi 17 kartica, dimenzija 13,5 cm x 13,5 cm.

To cry

Plakat s motivacijskim citatom ili pak čestitka također mogu biti idealan dar za vašeg suradnika, kolegu, klijenta, a možete njima ukrasiti i svoj radni prostor.

Sometimes just one look at such a poster is enough to brighten up even the most difficult day and remind you of what is really important.

Kako dobivate upakiran poklon?

Posebnu pozornost pridajemo pakiranju proizvoda tako da svaki dobivate već spreman za darivanje. Svaki je pažljivo umotan u reciklirani papir sa satenskom ili pamučnom trakom.

Vjerujemo da će stranice vašeg notesa biti ispunjene s puno kreativnih misli, životnih ciljeva i nevjerojatnih ideja. Nisha notes s logom vašeg brenda ili tvrtke možete pokloniti i sami sebi i doći već na idući sastanak sa stilom.

You can order all Nisha personalized products in the web shop, and for all additional inquiries and information, write to us at: nisha.noteboks@gmail.com.

en_GB