Isporuka i dostava

Isporuka paketa unutar RH vrši se dostavom na adresu putem DPD dostavne službe.

Rok za isporuku naručenog je 2-3 radna dana. 

    Pri naručivanju personaliziranih dnevnika, rok za isporuku je 3-5 radna dana. Po isporuci       dobivate obavijest o dostavi.

   Isporuka u inozemstvo vrši se slanjem paketa putem Hrvatske pošte, 3-4 dana po uplati i     narudžbi. Za personalizirane narudžbe, rok za isporuku je 3-5 radnih dana.

   Iznad iznosa narudžbe od 500,00 kn, dostava unutar RH je besplatna.

Dostava se obavlja sukladno uvjetima korištenja usluga dostavne službe, a smatra se izvršenom u trenutku predaje proizvoda dostavnoj službi. Prodavatelj nije u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe.

Rok za dostavu unutar RH: 1-3 radna dana.

Rok za dostavu unutar EU: 7-14 radnih dana.

Rok za dostavu izvan EU: do 30 radnih dana

U slučaju da Kupac naručuje robu izvan Europske Unije (EU), rok dostave može biti produžen zbog procesa carini. Kupac je odgovoran za plaćanje poreza i carine sukladno zakonima države u kojoj se nalazi.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti, Prodavatelj ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.

 Brzina dostave može odstupati od uobičajene u vrijeme blagdana, neradnih dana ili drugih situacija u kojima su moguće poteškoće tijekom isporuke.