ISKORISTI BRZU I BESPLATNU DOSTAVU ZA HRVATSKU ZA NARUDŽBE IZNAD 50€

 EIN GESCHENK, DAS AN SIE IN ERINNERN WIRD

Planovi se lakše ostvaruju kad ih zapišeš.

To zna svaka žena!

NISHA personalizirani rokovnik i dnevnik izvrstan je poklon za mamu, sestru i prijateljicu

Nisha personalisierte Geschenke

Brza dostava 1-3 radna dana za Hrvatsku

Tu smo za Vas svaki radni dan

NAJPRODAVANIJE

Die Produkte, die Sie am meisten lieben

Znaš li da redovitim zapisivanjem imaš 42 posto veću vjerojatnost da ostvariš svoje ciljeve. Zapisivanje nam pomaže da živimo svjesnije, ispunjenije i zadovoljnije

ZAŠTO NISHA

Po čemu su posebni

U Nishi vjerujemo u transformativnu i terapijsku moć svakodnevnog zapisivanja i pisanja. Želimo da ti trenutak zapisivanja i planiranja bude poseban, trenutak u danu kojeg posvećuješ samo sebi i svojim ciljevima i snovima. Jedinstveni i profinjeni dizajn, čini svaki Nisha proizvod bezvremenskim poklonom, sebi ili dragoj osobi. Svi naši proizvodi izrađeni su od recikliranog ili ekološki prihvatljivog papira i ekološki prihvatljivih materijala.

U svakom paketu dobivaš i posebnu personaliziranu poruku i mali poklon iznenađenja, jer si nam bitna i jer zaslužuješ.

Nishas Tagebuch

Zabilježi svoje najdragocjenije trenutke i misli u poseban Nisha dnevnik, izrađen od 100% recikliranog papira.

Nisha personalizirani poklon paket

Ekskluzivni personalizirani poklon paket, poklon je kojim daruješ ljubav, pažnju i poseban doživljaj. Dozvoli sebi da tvoja životna priča raste, da tvoji ciljevi i vizije rastu i procvjetaju, jer stvorena si da rasteš, cvjetaš i uživaš u divnom procesu postojanja.

Inspirierende Karten mit Wochenplaner

Jednostavnog su i profinjenog dizajna i planiranje je uz njih jednostavno i zabavno. Uz inspiracijske poruke, na poleđini svake kartice nalazi se tjedni planer i metalni mini stalak zlatne boje.

Nisha poslovni pokloni

TOP poslovni pokloni

Tražite poseban poklon koji će ostaviti snažan dojam na vaše poslovne partnere? Želite da se vaši klijenti i suradnici osjećaju posebno? Poklonite im ručno rađeni personalizirani notes s logom i darujte im poklon s dozom osobnosti.

nisha čestitke

Grußkarten

Nisha čestitke prepoznatljivog su jednostavnog i modernog dizajna, s posebnim porukama iz srca, otisnute na najfinijem ekološki prihvatljivom papiru.

Nisha motivacijski plakat

Motivationsplakate

Inspirirani pozitivnim mislima, ljepotom ženskog bića, ostvarenjem ciljeva i snova, ovi plakati oplemenit će i uljepšati vaš životni ili radni prostor.

Printani su na visoko kvalitetnom, 100% ekološki prihvatljivom mat papiru s ručno rađenim drvenim nosačima.

Personalizirani rokovnik

 

Znaš li da možeš sudjelovati u dizajnu rokovnika? Korice rokovnika možeš personalizirati i to: odabirom boje, citata ili ilustracije, dodati ime ili inicijale i tako ga personalizirati za sebe ili dragu ti osobu. Kreiraj poklon baš onakav kakav želiš i daruj baš nešto svoje, poseban poklon kojim pokazuješ koliko ti je stalo i koliko ti je osoba važna.

Nisha personalisiertes Tagebuch
Nisha personalisierte Geschenke

UNSERE GESCHICHTE

Über uns

 Nisha – mali brend s velikom vizijom.

Ein personalisiertes Geschenk

Učinit ćemo tvoje posebne prilike još posebnijim. Pokloni personalizirani poklon, jer mali detalji čine veliku razliku.

Hergestellt aus 100% Recyclingpapier

Pri izradi pazimo na svaki detalj i na kvalitetu materijala i papira: Svaki rokovnik i planer izrađen je od 100% recikliranog papira i ekološki prihvatljivih materijala, a naši plakati i čestitke otisnuti su na ekološko prihvatljivom papiru.

Verpackung

Ne moraš brinuti o zamatanju poklona, jer svaki Nisha poklon šaljemo lijepo upakiran i već spreman za darivanje. U svakom paketu dobivaš i čestitku Nisha dizajna na poklon i posebnu personaliziranu poruku.

IHRE MEINUNG IST UNS WICHTIG

Was Kunden über uns sagen

Dear you, that is reading my review. Please don’t hesitate between any other artist: Sanja notebooks are the ones that you need! When I unwrapped the notebook paper and had the first touch on the cover, I was in love. Everything was carefully thought and created. The paper has the perfect thickness, texture and softness, the cover is a work of art, everything connects and it’s just perfect. You can feel the LOVE and attention to details that Sanja has put on the creation. It was my first bought but definitely not my last. Thank you so much for your work, dear Sanja 🤍

Maria João Silveira - Etsy kupac

Draga Sanja,
Hvala Vam na predivnom dnevniku, ali osim samog dnevnika, htjela sam Vam zahvaliti na divnom dogovoru oko personaliziranog dnevnika, a zatim i na cijelom pakiranju i omotu u kojem je stigao: sam omot s mašnom, personalizirana zahvala i poruke koje su bile baš kao da ste znali da ih treba čuti novopečena mama.
Radujem se pisanju avantura moje male djevojčice. Hvala od srca!

Loreta

Hallo liebe Sanja, ich habe das Notizbuch erhalten und bin begeistert, so viel Liebe steckt in diesem Cover. Es ist wunderschön, natürlich habe ich es meiner Schwester sofort gezeigt und sie will es auch.

Lucija

BLOG

Lesen Sie die neuesten Artikel

de_DE