BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU ZA NARUDŽBE IZNAD 50 €

Naš brend Nisha nudi izradu ručno rađenih, unikatnih i personaliziranih notesa, a oni mogu biti i s logom vaše tvrtke. Takav Nishin notes može biti poklon za uzvanike evenata, vaše zaposlenike i njihove različite životne prigode. 

Individualnim pristupom svakom našem klijentu, želimo da se osjećate onako kako i zaslužujete, posebno. Stoga pri izradi pazimo na svaki detalj i naši su notesi izrađeni s puno ljubavi i pažnje.

Ono čemu pridajemo posebnu važnost jest ekološki prihvatljiv papir pa su svi notesi rađeni od 100 posto recikliranog smeđeg papira te oslikani prirodnim bojama.

Personaliziran notes, izrađen po vašim željama

Svaki notes uvezen je tradicionalnom tehnikom ručnog šivanja, a natpis je otisnut tehnikom sitotiska. Ima tvrde korice i uvez.

Ispisivanje citata, slogana vaše firme, kojeg god natpisa želite može biti kaligrafijom, nekim jednostavnim fontom ili pak kombinacijom.
Korice notesa oslikane su akrilnim bojama, zlatnom pastom te tzv. embossing prahom, što svakom notesu daje posebnu dozu luksuza i finoće.

Možete birati između crne, krem, nježno roza i nježno plave boje a notes ima 210 stranica.

Važnost pisanja

Mnoge su dobrobiti pisanja, a svaki poduzetnik zna da bez bilješki, zapisivanja misli i ciljeva nema ni uspješnog poslovanja. Iako svi danas stremimo ka podsjetnicima u digitalnom formatu, korištenju aplikacija i slično, ništa ne može zamijeniti bilješku ili ideju pisanu rukom u Nishin notes.

Inspiracijske kartice

Svi znamo koliko je motivacija u poslu važna, a isto tako, koliko nam ona ponekad nedostaje. Bilo da se želite motivirati ili inspirirati, za to predlažemo  inspiracijske kartice s tjednim planerom za svaki radni prostor ili kao dekoracija na vašoj komodi ili polici.

S obzirom na to da se na poleđini svake kartice nalazi tjedni planer za zapisivanje važnih događaja danu ili za zapisivanje podsjetnika i one mogu biti dobra ideja za poklon klijentima ili suradnicima. U kompletu s karticama je i metalni mini stalak, ručne izrade. U kompletu se nalazi 17 kartica, dimenzija 13,5 cm x 13,5 cm.

Plakati

Plakati s motivacijskim citatima ili pak čestitka također mogu biti idealan dar za vašeg suradnika, kolegu, klijenta, a možete njima ukrasiti i svoj radni prostor.

Ponekad je samo jedan pogled na takav plakat dovoljan da vam uljepša i najteži dan i podsjeti vas na ono što je doista važno.

Pakiranje naših proizvoda

Posebnu pozornost pridajemo pakiranju proizvoda tako da dobivate gotov poklon paket spreman za darivanje. I tu koristimo reciklirani papir.

Nadamo se da će stranice vašeg notesa biti ispunjene kreativnim mislima, životnim ciljevima i nevjerojatnim idejama.

Imajte na umu da se Nishinim notesom s logom vaše firme možete i nagraditi i sami! Sigurni smo da ste zaslužili! Time si odajete priznanje za sve što se dosad učinili i gradite samopouzdanje te motivirate za dalje.

Sve Nisha personalizirane proizvode možete naručiti u web shopu, a za sve dodatne upite i informacije pišite nam na mail: nisha.noteboks@gmail.com.

hr