Zašto planirati?

Planiranje je proces i vještina. Ljudi koji su i meni velika motivacija i uzori, planiraju.
Planiranje pruža osjećaj slobode, osjećaj da držiš konce u svoji rukama. Na neke stvari u životu ne možemo utjecati, ali na mnoge možemo akcijama koje svakodnevno poduzimamo.
Jedna od njih svakako je i planiranje.
Mene je na planiranje najviše potaknuo moj biznis, jednostavno planiranje je bilo prirodan slijed, jer neplaniranje me dovelo u jednom trenutku u nered, neorganiziranost, a onda sam se počela osjećati frustrirano i nemoćno.
Kreativac u meni govorio mi je da moram slušati samo i isključivo instinkt i dobar osjećaj, to naravno primjenjujem i danas, ali da bi posao funkcionirao i donosio rezultate planiranje je neophodno.

Kad planiraš osjećaš se :

  1. Slobodnije
  2. Fokusiranije
  3. Organiziranije
  4. Lakše pratiš svoj napredak
  5. Možeš uvidjeti što radi za tebe a što ne, brže i jednostavnije
  6. Oslobađaš vrijeme i energiju za nove ideje
  7. Oslobađaš vrijeme za više kreativnosti u poslu.

Inspiracijske kartice s tjednim planerom nastale su kao ideja da vaše planiranje bude zabavno i inspirativno. Svaka kartica sadrži inspiracijsku poruku, dok se na
poleđini nalazi tjedni planer za kratke bitne bilješke u danu. Pomoću, malog metalnog stalka kartica odlično izgleda na stolu ili polici.
Nakon što ispuniš karticu, možeš ju uokviriti ili jednostavno staviti na zid svoje radne sobe ili ureda, na vision board, koja će te svakodnevno inspirirati.

U setu se nalazi:
16 Inspiracijskih kartica s tjednim planerom
1 pozdravna kartica s inspirativnom porukom
i metalni stalak

Kartice su otisnute na 350 g/m2 papiru, minimalističkog dizajna.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.