BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU ZA NARUDŽBE IZNAD 50 €

Lijepi pozdrav svima koji nas čitate i ovog tjedna!

Tema vodilja ovog tjedna je zahvalnost, a jedna od osoba koja u potpunosti živi zahvalnost na svim poljima svog života, moja je nova sugovornica u ovotjednom razgovoru, moja Stvarna žena, predivna Luca Čakalić, žena koja je pravi primjer života u zahvalnosti i ljepote življenja u zahvalnosti.
Lucu život nije nimalo mazio, štoviše proživjela je u svojih 39 godina mnoge tragedije i gubitke, ali nije odustala i posustala, ona je uspjela.
Luca me osvojila svojom toplinom, ljubavi koju širi oko sebe, mudrošću i ljepotom.

Žena koja je ono što nekome možda zvuči nemoguće, ostvarila i živi život ispunjen ljubavlju, radosti i radi posao koji obožava.


Sanja: Pozdrav draga moja Luca, na samom početku molim te da nam se kratko predstaviš, tko je Luca?

Luca: Zovem se Luca. Imam 39 godina. Kako sam uvijek imala viziju za nečim većim, nešto što će biti moje, odmah sam došla na ideju za peglanje. Osoba sam koja jako voli cvijeće, dizajnirati i fotografirati, što se toliko dobro uklopilo da moj posao i funkcionalno i vizualno bude upotpunjen.


Sanja: Kad smo kod posla, ti si ostvarila ono što se možda nekome čini nemoguće. Pokrenula si posao, koji nije “uobičajen”. Kako si krenula i što za tebe znači tvoj posao?

Luca: Znala sam da neće biti lako i jednostavno, ali sam imala veliku želju i podršku od supruga i obitelji. Ona je isto jako velik i bitan kotač u cijeloj realizaciji moje ideje, a peglanje me toliko opušta.
Dok peglam, slušam korisne podcast-e, zamišljam izgled nove peglaone i razmišljam o budućnosti svoga posla. Ne mogu vam objasniti koliko ideja dolazi što me još više gura naprijed, čini jednostavne stvari više maštovitima i diže moj posao na još jedan viši nivo.


Sanja: Kako izgleda tvoj dan i koliko je bitna dobra organizacija da bi ostvarila sve što želiš i uz posao, provodila vrijeme s obitelji a odvojila i vrijeme za sebe?

Luca: Organizacija mi je jako bitna u privatnom i poslovnom životu. Dan mi je u potpunosti ispunjen.
Volim ga započeti ranim ustajanjem uz šalicu čaja. Zatim obavim njegu lica, Tomu spremim za vrtić i kreće moj posao u peglaoni. U peglaoni nemam određeno vrijeme u sat, jer uvijek gledam da uzmem onoliko klijenata kojima ću sa sigurnošću popeglati robu onako savršeno kako ja znam, bez žurbe i nestrpljivosti. Puno pažnje posvećujem poslu i ni u jednom trenutku ne želim dovesti u pitanje kvalitetu naše usluge. Nakon završenog posla u peglaoni kuham ručak i s radošću očekujem dolazak sina iz vrtića. Tada provodim vrijeme s njima, a suprug odlazi u vraćanje i prikup robe.


Sanja: Znam da puno pišeš i da voliš sve zapisivati u svoj Nisha dnevnik. Zašto si odabrala baš Nisha dnevnik za pisanje?

Luca: Sve planove, snove, emocije, maštanja pa i brige zapisujem u najdraži Nisha dnevnik. Predivna Sanja koja stoji iza @nischacompany oduševila me sa svojom ljubaznošću, pažnjom i ljubavlju s kojom izrađuje dnevnike. A sam dnevnik me osvojio svojim izgledom, personaliziranim koricama i recikliranim papirom koji mu daje, u isto vrijeme dašak jednostavnosti i otmjenosti. On je moj najstrpljiviji prijatelj koji me s vremena na vrijeme podsjeti na ono što je bilo, što će biti i za čim jako čeznem. Tek kada vratim njegove listove unazad podsjetim se na ono što je bilo želja, a sada već ostvaren san.


Sanja: Draga Luca, što je ono što te pokreće, što je tvoja najveća inspiracija u životu?

Luca: Koliko god voljela svoj posao na prvom mjestu mi je obitelj. Ona je moj pokretač, želja, smisao, ispunjenost, ljubav i podrška.


Sanja: Draga Luca, tolika si inspiracija, hvala ti na odvojenom vremenu i svemu što si podijelila s nama. Molim te još za kraj razgovora, koja bi bila tvoja poruka onima koji nas čitaju?

Luca: Ne dozvolite strahu da bude jači od vaše želje. Svaka želja ili misao koja nam je došla, ne dolazi nam bez razloga. Ona je za nas i ostvariva je, ako joj mi dopustimo da se ostvari. Svi koji imaju u sebi želju da krenu u posao, pokrenite se i ne odustajte. Koliko god se činilo teško, što nekada i je, ne odustajte. Svaki počeci su teški, a svaki pad nas čini jačima i iskusnijima.


Želimo vam da vam vaši snovi postanu vodilja u životu!
Veliki zagrljaj,
Sanja i Luca

hr