BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU ZA NARUDŽBE IZNAD 50 €

Da bi stekli naviku pisanja, koja prema mnogim istraživanjima mijenja naš život i pomaže nam u ostvarenju ciljeva, prije svega potrebno je promijeniti način razmišljanja i prihvatiti pisanje kao ritual kojeg želite. Dosljednost i ustrajnost je ključna, ako tebi odgovara pisanje svaki dan to je u redu, ako pak ti odgovara pisanje jednom tjedno i to je u redu. Bitno da je da budeš redovita u svojoj namjeri i kad rutina pisanja postane navika, ubrzo ćeš početi osjećati pozitivne promjene u načinu kako se osjećaš i u načinu razmišljanja.
Pravila ne postoje, dnevnik je samo tvoje mjesto, mjesto stvoreno samo za tebe i mjesto gdje možeš zapisivati što god želiš. Bez obzira zapisuješ li svoje osjećaje, misli, ideje, citate ili riječi pjesme, učinak zapisivanja je pozitivan, jer tako izražavamo svoje osjećaje, što nam pomaže sagledati svoje emocije u drugačijem svjetlu. Učini zapisivanje posebnim iskustvom, piši uz lijepu glazbu, uz mirisnu svijeću, zapisuj lijepom olovkom, stvori svoj ritual pisanja, posebnim.

Danas dijelim s tobom  5 dobrih razloga zašto pisati dnevnik
1. Pisanje dnevnika pomaže ti da se osjećaš bolje. Pisanjem i zapisivanjem svojih misli i trenutnih osjećaja, svog toka misli, odmah ćeš se osjećati bolje. 
2. Dnevnik je tvoj prijatelj koji te neće osuđivati. U dnevnik možeš zapisati sve svoje tajne, emocije, pogreške i nećeš naići na osudu, što će ti pružiti onaj osjećaj razumijevanja, olakšanja i vratiti te u dobru, podržavajuću energiju. 
3. Tvoj dnevnik kao vlastito ogledalo. Pisanje dnevnika tvoje je vlastito ogledalo i redovito pisanje pomoći će ti da bolje razumiješ sebe, svoje osjećaje i prepoznaš jasnije svoje želje i svoju svrhu.
4. Pisanje dnevnika vraća te u fokus i u osjećaj zahvalnosti. Pomoću dnevnika dobit ćeš jasniju sliku i jasniji pogled na tvoj život. Osvijestit ćeš da imaš razloga za svakodnevnu zahvalnost i da imaš razloga za svakodnevne akcije i napredak. 
5. Pisanjem dnevnika potičeš svoju kreativnost. Zapisujući u svoj dnevnik, ti pišeš svoju priču, oslobađaš svoju kreativnost, svojim emocijama daješ boje svom životu. Najbolje ideje, najljepše misli i najljepše priče, često nastaju upravo zapisima u dnevniku.

Uživaj u procesu rasta, spoznaje i stvaranje svoje priče. Uživaj u pisanju svog dnevnika.
Želiš li svoje iskustvo pisanja podijeliti sa mnom piši mi na mail: nisha.noteboks@gmail.com.

Šaljem ti veliki zagrljaj! Sanja

hr