BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU ZA NARUDŽBE IZNAD 50 €

Dnevnik nije samo mjesto gdje zapisuješ svoje događaje u danu, situacije kroz koje si prošla, već mjesto gdje se družiš sa samom sobom, sa svojim mislima, pohvališ se kad si uspjela u nečemu, priznaš sama sebi grešku koju si učinila, mjesto gdje ćeš uvijek pronaći snagu, inspiraciju i samomotivaciju za dalje.
Dok se ne suočiš sa svojim negativnim mislima one vladaju tobom. Naše misli rezultat su uvjerenja koja imamo o sebi, ljudima, odnosima, novcu.
Ako imaš negativne misli i uvjerenje na neku od ovih tema, zapiši ta uvjerenja. Tko ti je to uvjerenja nametnuo? Da li je to uvjerenje istina za tebe? Osjećaš li u sebi da imaš snage i želje promijeniti uvjerenje koje ti ne služi?
Uvjerenja su naše misli, a divna je vijest da mi imamo moć da promijenimo naše misli i  uvjerenja koja nam ne služe.
Sad zapitaj sebe koje su tvoje životne vrijednosti i zapiši ih. Vjeruješ li da si dovoljno vrijedna da imaš sve što poželiš za sebe privatno i u poslu? Zamisli sebe za godinu dana, zapiši kako se osjećaš, oblačiš, s kim se družiš, gdje živiš.. Poduzimaš li svakodnevno korake da stigneš tamo gdje želiš? Koje su tvoje snage i talenti koji će ti pomoći na tom putu?
Svakodnevnim zapisivanjem svojih misli, svojih ciljeva i svakodnevnim poduzimanjem akcija, sve si bliže mjestu gdje želiš stići. Svakodnevnim zapisivanjem osvještavaš svoje snage, svoje talente i izražavaš svoje želje.
Želim ti da na ovom putu budeš iskrena sama sa sobom, da uživaš u procesu rasta i da uživaš u spoznajama svoje snage i talenata koje imaš u sebi.


Šaljem ti veliki zagrljaj! Sanja

hr