BESPLATNA DOSTAVA ZA HRVATSKU ZA NARUDŽBE IZNAD 50 €


Svi mi težimo sretnom, ispunjenom životu. Kad pogledam unatrag stranice svog dnevnika, shvaćam koliko sam narasla, napredovala i kad ih ne bi imala zapisane, ne bih ni mogla osvijestiti promjenama koje se dešavaju u mom životu.
A znaš li što tebe čini sretnom? Zastaneš li i zapitaš li samu sebe: tko si ti, što želiš, čemu težiš?
Život brzo prolazi i vrijeme će svakako proći, pa zašto onda ne bi taj svoj jedan, jedini život koji imaš proživjela najbolje što možeš? Zašto se ujutro ne bi budila radosna i s pozitivnim nestrpljenjem krenula u svaki novi dan? Da bismo osvijestile sebe potrebno je ući u tišinu i osluškivati svoje unutarnje “ja”.
Zapitaj se danas i zapiši… Tko sam ja? Tko sam ja kad se odmaknem od svih svojih uloga: majke, kćeri, supruge, sestre, prijateljice… Tko sam ja, ona istinska ja? Kojih 5 stvari najviše volim kod sebe? Kako me te moje osobine ili vještine osnažuju? Živim li život kakav želim? Osjećam li radost ujutro kad se probudim? Što me čini radosnom? Kojih me 5 stvari odmah vraća u dobro raspoloženje? Što mogu danas učiniti da se osjećam bolje?
Svakodnevnim zapisivanjem i odgovaranjem na pitanja koje postavljamo same sebi promjene će se neminovno događati. I zato ne odgađaj, kreni već danas živjeti punim plućima, prihvaćaj prilike, nastavi raditi i vjerovati da te čekaju velike i lijepe stvari.

Uživaj u danu! Sanja

hr